Qui som

A Ludik Concilia, formem un equip multidisciplinar, on les habilitats, talents i experiències es converteixen en el motor del nostre èxit.

Des de les nostres sòcies fundadores amb visió estratègica fins a les especialistes en comunicació, coordinació i atenció a la infància, aportem una riquesa de coneixements i perspectives.

La diversitat de les nostres experiències professionals ens permet abordar reptes des de diferents angles, oferint solucions innovadores i adaptatives. Fusionem habilitats per crear un entorn de treball enriquidor i un servei integral.

L’equip

Kaiene Griffell Martínez

Sòcia cofundadora

kaiene@ludikconcilia.com

Sobre mi

Apasionada, dinàmica, polivalent, emprenedora per naturalesa i amant de cuidar fins l’últim detall. Biòloga de professió. La maternitat va arribar a la seva vida de la mà d’un càncer de mama. Aquestes dues experiències vitals transformadores i simultànies han canviat la seva perspectiva, i ara vol invertir la seva energia en dotar la societat de recursos que millorin la qualitat de vida de les dones amb infants.

Dins de Ludik Concilia es dedica al disseny d’interiors i la transformació de les sales en espais lúdics així com configuració del programa lúdic i l’elecció del material de joc que s’ofereix als infants. També aporta la seva creativitat en la comunicació i el marketing de la cooperativa.

Silvia De Gregorio Ciudad

Sòcia cofundadora

silvia@ludikconcilia.com

Sobre mi

Tenaç, resolutiva, sociable, oberta a nous reptes i conèixer noves formes de fer. Formada en Gènere i Igualtat, i en Ciències Empresarials. A Londres va descobrir la seva vocació pel tercer sector i fa més de 10 anys que està vinculada al món de les ONGs i entitats socials. Donant continuïtat a aquesta trajectòria i a través d’aquest projecte il·lusionant i engrescador, vol aportar el seu granet de sorra per a aconseguir una societat més inclusiva i igualitària.

Dins de Ludik Concilia es dedica a teixir aliances amb organismes públics i privats així com incorporar la mirada de gènere amb perspectiva interseccional a les intervencions que es realitzen. També aporta la seva visió analítica en la gestió econòmica de la cooperativa.

Alba Roldán Gil

Coordinadora Espais Ludiks

coordinacio@ludikconcilia.com

Sobre mi
Cristina

Cristina Rivilla Chico

Acompanyament a infants

Sobre mi

Empàtica, creativa, versàtil i sempre amb ganes d’aprendre i aportar coses noves.
Formada en integració social i en temps de lleure, treballant amb nens i nenes des de fa més de 6 anys.
Sempre ha tingut clar que volia treballar amb nens, va tenir el primer contacte amb infància a un centre obert del Raval i des de llavors ha treballat a diverses escoles i centres amb infants de diferents edats.

Monica

Mónica Sierra Garrido

Acompanyament a infants

Sobre mi

Responsable, versàtil, resilient, molt empàtica, col·laboradora, molt organitzada i amb moltes ganes d’aprendre i conèixer coses noves.
Amb òptimes habilitats comunicatives, m’agrada treballar en equip i fer cohesió de grup.
Formada en Educació Infantil i en l’apassionant món de l’Educació Especial i en tota la seva diversitat.
Vaig començar a treballar a una Escola Infantil compaginant-ho amb els estudis, passat temps vaig tornar a estudiar, em vaig introduir a l’Educació Especial i ja no he parat d’estar en contacte amb el món de la infància.
Un món que m’apassiona per moltes raons, però sobretot pel gratificant i enriquidor que és personalment.

Els nostres valors

Igualtat efectiva, equitat de gènere i no discriminació

Corresponsabilitat
i co-criança

Accessibilitat universal

Interculturalitat

Horitzontalitat i co-creació

Transparència

Sostenibilitat econòmica,
social i ambiental