Política de privacidad

En facilitar aquesta informació, dona el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemadaLudik Concilia es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

Ludik Concilia es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de la persona interessada.udik Concilia l’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal de les persones usuàries de la pàgina web i plataforma digital gestionades per la nostra organització: https://www.ludikconcilia.com i https://www.zonaprivada.ludikconcilia.com

En aquest sentit, Ludik Concilia garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal del lloc https://www.ludikconcilia.com i https://www.zonaprivada.ludikconcilia.com

 

Identitat del Responsable

 • Responsable: Ludik Concilia.
 • NIF: F10881647
  Inscrita en el registro mercantil de Registro de cooperativas de Barcelona, tomo , libro , sección , folio , hoja 1, inscripción 15914.
 • Domicili: Ateneu Cooperatiu de Barcelona (Coòpolis) c/ Constitució 19, Barcelona – España.
 • Correo electrònic: info@ludikconcilia.com
 • Lloc Web: https://www.ludikconcilia.com i https://www.zonaprivada.ludikconcilia.com

  Principis aplicats en el tractament de dades

  En el tractament de les seves dades personals, Ludik Concilia aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Ludik Concilia sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals Ludik Concilia informarà la persona usuària prèviament amb absoluta transparència.

  • Principi de minimització de dades: Ludik Concilia sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.

  • Principi de limitació del termini de conservació: Ludik Concilia mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament. Ludik Concilia informarà la persona usuària del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, Ludik Concilia revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recaptades seran tractats de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat està garantida.

   Ludik Concilia presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades de les seves persones usuàries per part de tercers.

  Com obtenim les teves dades de caràcter personal?

  En contactar a través del nostre formulari de contacte o enviar-nos un correu electrònic, vostè proporciona les seves dades personals. A més, en registrar-se en la zona privada per a reservar plaça en algun dels Espai Ludik de l’organització, també està proporcionant les dades personals dels seus menors a càrrec.

   

  Quines dades personals tractem?

  uines dades personals personals tractem?

  Les dades que tractarem per a les finalitats legítimes que més endavant s’expliquen, són els següents:

  En el cas de contactar-nos a través del formulari de contacte https://ludikconcilia.com:

  Dades necessàries per a mantenir la relació amb tu sobre la persona usuària:

  • Nombre
  • Apellidos
  • Email

  En el cas de registrar-se per a formalitzar reserves en els nostres Espai Ludik a través del formulari d’https://zonaprivada.ludikconcilia.com:

  Dades necessàries per a mantenir la relació amb tu sobre la persona usuària:

  • Nombre
  • Apellidos
  • Email
  • DNI/NIE/equivalente
  • Teléfono
  • Fecha de nacimineto
  • Nacionalidad
  • Código Postal del domicilio

  Dades necessàries per a mantenir la relació amb tu sobre la persona menor vinculada a la persona usuària:

  • Nombre
  • Apellidos
  • Fecha de nacimineto
  • Ciudad de nacimiento
  • Estat del Calendari de Vacunacions Sistemàticas a Catalunya
  • Necessidad Educativa Especial (NEE)
  • Grau de discapacitat, quan correspongui
  • Malalties freqüents
  • Medicación habitual

  En el cas que ens hagis facilitat voluntàriament, també podem disposar de les següents dades:

  • Género sentido
  • Situación familiar
  • DNI/NIE de la persona menor o menores a cargo
  • Escuela de la persona menor o menores a cargo

   

  Finalitat del tractament de dades personals

  Quan vostè ens contacta a través del formulari del Lloc web o es registra en la Zona Privada per a reservar plaça en un Espai Ludik de l’organització, està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és Ludik Concilia. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom i cognoms, adreça de correu electrònic, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dona el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — Ludik Concilia — només com es descriu en les pàgines:

  Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Ludik Concilia és diferent segons el sistema de captura d’informació:

  → Les dades personals recaptades a través dels formularis de contacte

  → Les dades personals recaptades en aquesta plataforma digital https://zonaprivada.ludikconcilia.com es recullen amb la finalitat de:

  • Gestionar les inscripcions i el desenvolupament de les activitats dels diferents Espai Ludik que gestiona l’organització.
  • Donar resposta a missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguin tenir les persones usuàries relatives al servei que ofereix Ludik Concilia.
  • Enviar comunicacions relacionades amb les activitats del Espai Ludik. Aquestes comunicacions ser realitzaran mitjançant Mailchimp, i els emails de contacte estaran situats en els servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).
  • Realització d’enquestes de satisfacció del servei Espai Ludik.

  Existeixen altres finalitats per les quals Ludik Concilia tracta dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en la pàgina d’Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin el Lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest Lloc web.
  • Per a gestionar les xarxes socials. Ludik Concilia té presència en xarxes socials. Si vostè es fa seguidor en les xarxes socials de Ludik Concilia el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin en la xarxa social que procedeixi en cada cas i que ha acceptat prèviament.

  Ludik Concilia tractarà les seves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-lo de les seves activitats, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.

  En cap cas Ludik Concilia utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

   

  Seguretat de les dades personals

   

  Per a protegir les seves dades personals, Ludik Concilia presa totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques per a evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests.

  El lloc web està allotjat en: Dinahosting. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pot consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.

  Ludik Concilia informa la persona usuària que les seves dades personals no seran cedits a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat de comprovar que les persones reserven plaça en els Espai Ludik estan inscrites en els centres d’activitats o organismes que ofereixen aquest servei.

  En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de les dades necessàries per a comprovar aquesta informació. En el cas de les dades de persones menors, es podrà traslladar informació als centres d’activitats o organismes que ofereixen aquest servei amb finalitats estadístics, per exemple, el nombre de menors i les franges d’edats. En cap cas se cediran les dades personals de les persones menors d’edat registrades. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

  Contingut d’altres llocs web

  Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat a altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l’altra web.

  Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

  Política de Cookies

  Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el seu navegador web.

  Legitimació per al tractament de dades

  La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de la persona interessada.

   Categories de dades personals

   Les categories de dades personals que tracta Ludik Concilia són:

   • Dades identificatives.
   • Dades especialment protegides (en el cas de registrar-se en https://zonaprivada.ludikconcilia.com)

   Conservació de dades personals

   Les dades personals proporcionades Ludik Concilia es conservaran fins que se sol·liciti la seva supressió.

   En el cas de les dades personals recaptades a través d’https://zonaprivada.ludikconcilia.com, Ludik Concilia mantindrà les dades durant el temps estrictament necessari per a gestionar les reserves dels Espai Ludik. Ludik Concilia revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

   Navegació Web

   En navegar pel Lloc web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-li.

   El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

   Ludik Concilia utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

   Exactitud i veracitat de les dades personals

   Vostè es compromet al fet que les dades facilitades a Ludik Concilia siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.

   Com a persona usuària del Lloc web és l’única responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al Lloc web exonerant a Ludik Concilia de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

   Acceptació i consentiment

   Com a persona usuària del Lloc web declara haver estat informada de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part de Ludik Concilia en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

   Per a contactar amb Ludik Concilia, a través d’un formulari de contacte o en inscriure’s en la zona privada d’aquest lloc web ha d’acceptar la present Política de Privacitat.

   Canvis en la Política de Privacitat

   Ludik Concilia es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

   Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

    

   Derechos

   Ludik Concilia l’informa que sobre les seves dades personals té dret a:

   • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
   • Sol·licitar una rectificació o la supressió.
   • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
   • Oposar-se al tractament.

   No pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

   L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per la persona interessada, sol·licitant-ho directament al Ludik Concilia el que significa que qualsevol persona que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a Ludik Concilia i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquests, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la supressió d’aquestes dades en els fitxers Ludik Concilia.

   Per a exercitar els seus drets ha d’enviar la seva petició juntament amb una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o equivalent a l’adreça de correu electrònic: info@ludikconcilia.com

   L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que Ludik Concilia estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.